top of page

METAFOOR

Metafoor

LOOPTIJD

2018

Bij uiteenlopende gemeentelijke vastgoedprojecten hebben Instituut voor Vastgoedmanagement en Metafoor vastgoed en software samen opgetrokken in de afgelopen jaren.

Dat was bijvoorbeeld bij de landelijke publicatie ‘Rollen in het vastgoed’ (2017 – Bouwstenen), over vastgoedfuncties en vastgoedcompetenties bij gemeenten.

Dat is in de zomer 2018 bij het gemeentelijk vastgoedonderzoek 2018 (pilot-project in samenwerking met bbn adviseurs en met medewerking van de HanzeHogeschool Groningen). En dat was in 2017 bij de gezamenlijke presentatie van een workshop voor gemeenten over ‘basis op orde’ over het opbouwen en inrichten van een basis vastgoedadministratie.

In juni 2018 heeft Instituut VGM een korte presentatie gegeven over de stand van zaken versus een doorkijk naar de nieuwste ontwikkelingen in het gemeentelijk vastgoed voor een 30-tal enthousiaste vastgoedadviseurs.

EINDRESULTAAT

De presentatie werd goed ontvangen door de adviseurs en bood stof tot nadenken waar in het gemeentelijk vastgoed voor verdere professionalisering de kansen en uitdagingen liggen.

bottom of page