top of page

kennis

Wij geloven in de continue ontwikkeling van kennis en instrumenten over maatschappelijk vastgoed langs verschillende wegen:

Onderzoek

Het Landelijk Onderzoek naar Vastgoedmanagement Nederlandse Gemeenten (LOVGM) voeren wij sinds 2009 uit. Met gemiddeld ruim 100 deelnemende gemeenten is het LOVGM het grootste onderzoek naar gemeentelijk vastgoed in Nederland. Een digitaal exemplaar is gratis verkrijgbaar.

Producten

Wij hebben diverse handvatten, checklists en standaarden ontwikkeld sinds 2010 voor de maatschappelijke vastgoedmarkt. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Workshops en expertmeetings

Wij verzorgen regelmatig workshops en expertmeetings die meestal vaak vrij toegankelijk zijn. Onderwerpen in 2017 en 2018 zijn onder andere: Vastgoedinformatie&Administratie, Wet -en Regelgeving, Financiële kaders (BBV), Duurzaam&Verantwoord vastgoed.

Coaching&Training

We hebben de training ‘’Integraal sturen op gemeentelijk vastgoed’’ ontwikkeld en enkele colleges voor de ASRE opleiding ‘’Assetmanagement Gemeentelijk&Maatschappelijk Vastgoed’. Zie de agenda voor meer informatie.  Informatie over individuele vastgoedcoaching is op aanvraag beschikbaar.

Bij kennis hoort de kleur geel,

wat bij ons staat voor:

Logica, groeien, succes en energie.

LOVGM

Het LOVGM is een onderzoek naar vastgoedmanagement bij Nederlandse gemeenten. De resultaten komen van de medewerkers van de deelnemende gemeenten die zelf met maatschappelijk vastgoed werken.

TRAINING IVVD

Training – “Integraal sturen op gemeentelijk vastgoed”. Driedaagse training voor en door praktijk professionals uit het gemeentelijk vastgoed.

Deze training geeft u inzicht in uw vastgoedportefeuille, meer grip op exploitatie, financiën, rendement en risico én inzicht in de mogelijkheden om uw portefeuille te verduurzamen.

1 / 1

Please reload

bottom of page