top of page

advies

We schrijven geen dikke rapporten. We zijn doelgerichte, praktisch ingestelde adviseurs die beschikken over kennis, expertise en ervaring. Onze database bevat actuele gegevens van meer dan 120 gemeenten die zijn verzameld sinds 2009. Onze adviseurs zijn gemiddeld meer dan 15 jaar in het maatschappelijk vastgoed werkzaam. De expertise loopt uiteen van technisch, juridisch-fiscaal, financieel tot organisatorisch. Ons advies houdt altijd in ruime mate rekening met de (lokale) politiek-bestuurlijke context.

 

We beschikken over quickscans voor snelle analyses over de inzet van vastgoed. We houden uitgebreide vastgoedaudits die uitmonden in reële uitvoeringsprogramma’s. We geven operationeel-tactische adviezen in afgebakende projecten. We brengen lange termijn advies uit met het opstellen van strategisch-tactische vastgoednota’s op. Onze advisering is altijd gebaseerd op een goede balans tussen beschikbare kennis en jarenlange ervaring. We bieden structurele oplossingen en geen doekjes voor het bloeden.

Bij advies hoort de kleur oranje,

wat bij ons staat voor:

Strijdvaardig, gepassioneerd, geestdriftig en loyaal

GEMEENTE HARDINXVELD-GIESSENDAM

2012: Gemeente Hardinxveld-Giessendam: Advies op de kwaliteit van en het bezuinigingspotentieel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille.

GEMEENTE HEILOO

2015 Gemeente Heiloo, doorlichten meerjaren onderhoudsplanningen. Adviesopdracht voor het beoordelen van de bestaande meerjaren onderhoudsplanningen en kijken of mogelijke bezuinigingen doorgevoerd kunnen worden.

1 / 1

Please reload

bottom of page