top of page

STAGIAIR / AFSTUDEERDER 

Over het Instituut VGM

Het Instituut VGM ondersteunt sinds 2010 Nederlandse gemeenten met hun maatschappelijk vastgoed.

 

We helpen bij het optimaal en duurzaam inzetten van maatschappelijke voorzieningen voor sport, welzijn, cultuur en onderwijs.

 

Het hoogste niveau van welzijn is ons streven. De beste vastgoedinzet is ons doel!

Wat we doen?

We verzamelen en delen kennis, ontwikkelen en implementeren praktische vastgoedinstrumenten, verzorgen trainingen en opleidingen, brengen adviezen uit en lossen vraagstukken  op voor onze klanten in het maatschappelijk vastgoed.

 

We beschikken over een landelijke database met onderzoeksgegevens van ruim 130 gemeenten. We werken met een klein, hecht team met een schil van zeer ervaren vastgoedexperts op vele gebieden (technisch, juridisch, fiscaal, financieel, relationeel, beleid- en organisatie).

Wat houdt het werk in?

We zoeken een afstudeerder/stagiair die specifiek de relatie tussen globale duurzaamheidsdoelen (SDG’s) en de concrete uitwerking daarvan binnen de lokale overheid (gemeenten) onderzoekt voor wat betreft de inzet van maatschappelijk vastgoed.

 

Als afstudeerder krijg je goede begeleiding vanuit het Instituut VGM door ervaren vastgoedmanagement professionals.

Wat bieden we je?

Een omgeving waarin je wilt groeien, leren en werken aan je toekomst. Je wilt met ons samenwerken aan een beter functionerende maatschappij en het mooier maken van de wereld om ons heen. Je krijgt in ruil daarvoor de zekerheid van hard moeten werken, niet altijd vaste werktijden, een startbetaling die niet geweldig is, de vraag te voldoen aan onze normen en standaarden en af en toe een flinke portie stress. Een uitdaging dus!

Wat vereist de functie?

Minimaal een HBO-opleiding (al dan niet afgerond), je goed kunnen uitdrukken, een goede mentaliteit en humor.

Lijkt het je wat?

Stuur ons dan een bericht met jouw CV per mail naar:
Instituut VGM, ter attentie van Patrick de Kort of Walter Rozendaal 

info@instituutVGM.nl

bottom of page