top of page

STURING OP WET

& REGELGEVING

Professioneel vastgoedmanagement is risicomanagement.

Het inzetten van maatschappelijk vastgoed is met enorm veel regels omgeven, waar iedere vastgoedeigenaar aan moet voldoen. Niet voldoen brengt risico’s met zich meen.

 

Gemeenten zijn de grootste eigenaar van maatschappelijk vastgoed. En tegelijkertijd ook Wetgever, Vergunningverlener en Handhaver. Dat maakt dat de lat hoog ligt voor gemeenten om te voldoen aan wet- en regelgeving. De Woningwet, de ARBO-wet, de Wet Markt & Overheid en de Wet Overgang van Ondernemingen zijn er een paar om op te noemen, waarbij uit de praktijk en uit onderzoek blijkt dat bij het inzetten van maatschappelijk vastgoed niet aan de regels wordt voldaan. En er zijn helaas veel voorbeelden waar het fout is gegaan voor rekening van de vastgoedeigenaar.

 

Wij hebben de wet- en regelgeving in beeld. We kunnen dus snel inzichtelijk maken of u voldoet aan alle eisen en waar uw risico’s en uitdagingen liggen. We doen scans, audits en geven advies. We zijn professionele risicomanagers en brengen dit ook ad interim voor u op orde, om een correcte inzet van uw vastgoed te borgen!

GEMEENTE OOSTERHOUT

2011-2012: Gemeente Oosterhout, interim vastgoedadviseur verantwoordelijk voor het opzetten, laten vaststellen en invoeren van een methodiek voor kostendekkende huren

1 / 1

Please reload

bottom of page