top of page

MAATSCHAPPELIJK VASTGOED BLIJFT BLINDE VLEK BIJ GEMEENTEN

Gemeenten geven aan dat ze nog weinig kaas hebben gegeten van het goed beheren van maatschappelijk vastgoed. Al lijkt de aandacht voor het onderwerp de laatste jaren toe te nemen, toch geven de meeste gemeenten aan dat ze zelf niet kunnen spreken van een professionele inzet van het maatschappelijk vastgoed.

Dit blijkt uit het Landelijk Onderzoek naar Vastgoedmanagement bij Nederlandse Gemeenten (LOVGM), dat sinds 2010 iedere twee jaar wordt gehoudden. Dit jaar voor de 4e keer. In 2016 deden 100 gemeenten mee aan het onderzoek, waarmee dit onderzoek representatief is.

De resultaten van deze grote landelijke onderzoeken naar de inzet van maatschappelijk vastgoed -die beiden begin oktober 2016 verschijnen- laten zien dat de inzet van maatschappelijk vastgoed belangrijk is. Het LOVGM 2016 wordt op de Gemeentelijk Vastgoed Dag op 4 oktober gepresenteerd.

Lees het hele artikel hier

 
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page